UN Youth Open a luat naştere din dorinţa de a încuraja tinerii să-şi dezvolte abilităţile de muncă în echipă, vorbit în public şi de a îşi lărgi orizonturile culturale.

Scopul?

Proiectul îi provoacă pe tineri să-şi testeze limitele, le încurajează creativitate si dinamismul în gandire şi le oferă şansa de a învăţa din propriile greşeli.

Ne dorim să impactăm la nivel social esenţa valorilor ONU prin crearea unui cadru în care participanţii vor putea să vină cu idei şi să argumenteze poziţia faţă de anumite probleme cu care ne confruntăm în viaţa de zi cu zi, cum ar fi respectarea drepturilor omului, integrarea socială a minorităţilor, securitate internaţională etc.

Totodată, ne dorim să identificăm viitori potenţiali diplomaţi, întrucât finalitatea proiectului va fi în premierea celor mai bune echipe care au reuşit să susţină şi să analizeze cât mai bine punctele cheie în meciurile jucate.

Ce definește UN Youth Open?

Proiectul se desfăşoară pe parcursul a trei zile, timp în care vor avea loc 12 dezbateri simulate, de câte 45 de minute, împreună cu activităţi interactive în care participanţii se vor cunoaşte mai bine.

Vrei să vezi cum s-a desfășurat ediția din 2018?

Ai aici un link către eveniment! Stai conectat pentru viitoarele ediții și nu rata șansa de a participa la unul dintre cele mai interactive proiecte de dezbatere academică!

Eveniment