UN Youth Christmas Groove s-a născut din dorința de a dărui, de a fi aproape celui de lângă tine și de a aduce o rază de lumină în mijlocul furtunii prin care trec, an de an, copii din familiile nevoiașe.

Scopul?

Prin acest proiect de tip caritabil, Asociația Tineretul ONU din România își propune selectarea unui centru pentru familiile nevoiașe, ce îndeplinește încadrarea în categoria de venituri mici, fără posibilități, din județul Iași și oferirea sprijinului nostru prin intermediul donațiilor din cadrul Serii de Teatru.

Ce definește UN Youth Christmas Groove?

  • Seara de Teatru – cuprinde diverse momente artistice, cu scopul de a reafirma bunătatea și emoția umană, dar și de a promova tinerele talente din Iași.
  • Groove Days – prin care membrii Asociației colindă partenerii care ne-au susținut de-a lungul anului, aducând puțin din spiritul Crăciunului în sufletele angajaților, întărind comunicarea dintre părțile implicate și susținând conservarea tradițiilor de iarnă.

Ce susținem?

Casa Share este un proiect prin care, în ultimii 5 ani, s-au construit și amenajat 20 de case pentru familii defavorizate din județul Iași. Odată construită fiecare casă, ajutorul lui Bogdan nu se oprește aici. El se asigură în continuare de creșterea armonioasă a copiilor și de situația lor școlară, încurajându-I constant. Copiii sunt astfel mai motivați să învețe și să aibă rezultate școlare bune, iar după spusele lui Bogdan, aceștia „vor fi bazele pentru un viitor mai bun al acestei țări”.

Ediții

Pentru mai multe informații accesați pagina nostră de Facebook!