Vremea se răcește treptat și deja simțim mirosul de toamnă, ceea ce înseamnă că studenții sunt îndemnați să se înscrie la una din Asociațiile din Iași pentru a simți facultatea dincolo de cursuri. Suntem convinși că vrei să te dezvolți personal și profesional, să acumulezi experiență în gestionarea proiectelor, să-ți dezvolți abilitățile de comunicare și de lucru în echipă, plus multe alte avantaje descoperite de fiecare prin activitățile în care se implică.

Asociația Tineretul ONU – Filiala Iași te invită să cunoști mai multe despre noi la Târgul de Cariere ce se desfășoară în perioada 10-11 octombrie în Palas Mall. La ediția de toamnă a târgului, membrii Filialei te vor informa cu ce ne ocupăm și proiectele la care poți participa la nivel local, național cât și internațional.

De asemenea, poți să vizitezi pagina de facebook și dacă te simți hotărât că vrei să te dezvolți alături de noi atunci așteptăm CV-ul tău redactat recent pe adresa noastră de e-mail iasi.unyouth.ro până la data de 20 octombrie 2014.

Îți mulțumim că Asociația noastră este una din opțiunile tale și abia așteptăm să ne cunoaștem!

Autor: Alexandra Coica

 

Facebooklinkedinby feather