Cu ocazia începerii unui nou an academic, dar și datorită faptului că noii voluntari au trebuit să fie integrați în marea familie UN Youth, s-a desfășurat o frumoasă petrecere cu tematica Halloween-ului.

Organizarea a fost ireproșabilă, toate persoanele fiind așteptate la intrare și invitate cu mare drag să ia parte la ceea ce a urmat să fie o seară încântătoare. (1)

Pe parcursul petrecerii am avut parte și de un concurs pentru cel mai bun costum, concurenții confruntându-se prin aplauzele zgomotoase ale celorlalți, astfel desemnandu-se câștigătorul. Decorațiunile au făcut ca atmosfera să inducă lumea în spiritul sinistru al

Halloween-ului, în schimb, oamenii prezenți la petrecere și, totodată, membrii asociației au mai redus din înfiorarea cauzată de aceastea tocmai prin entuziasmul și buna lor dispoziție, ceea ce a condus la reușita acestui eveniment plin de surprize și de voie bună.

În ciuda faptului că muzica ne-a împiedicat într-o oarecare măsură să „comunicam” prin

(200) cuvinte, zâmbetele și                          non-verbalitatea compensată prin mimică și gesturi au reușit să apropie voluntarii și să îi facă să se simtă ca parte la ceva ce merită într-adevăr timpul și eforturile noastre. Mai multe poze și informații puteți găsi pe pagina noastră.

(500)

(287)

(102)

(501)

(172)

 

 

Autor: Bianca Sofian

Facebooklinkedinby feather