Întâlnirea reprezentanţilor Asociaţiei Tineretul ONU din România – Filiala Iaşi cu tinerii romaşcani a avut loc marţi, 10 februarie, în sala “Garabet I. Brăileanu” a Colegiului Naţional “Roman-Vodă” din Roman.
Aceştia au susţinut o prezentare a întregii Asociaţii şi au oferit mai multe informaţii cu privire la activitatea acesteia, cât şi asupra oportunităţilor pe care UN Youth Roman Club le oferă tinerilor romaşcani.
Din partea Asociației au fost prezenți:
Dragoș Ștefănescu (Președinte al Filialei Iași);
Ovidiu Gherasim (Secretar General al Filialei Iași);
Robert Morțun (Președinte și Director al Departamentului de Marketing în cadrul UN Youth Roman Club);
Dragoș Chițimuș (Vicepreședinte și Director al Departamentului de Proiecte în cadrul UN Youth Roman Club);
Mădălina Ignat (Secretar General și Director al Departamentului de Resurse Umane în cadrul UN Youth Roman Club);
Cătălin Horoșanu (Director al Departamentului de Relații Publice în cadrul UN Youth Roman Club).
Liceenilor din Roman li s-a prezentat oportunitatea de a lucra în echipă, de a-și face prieteni şi de a descoperi beneficiile voluntariatului, precum şi a proiectelor în care se vor putea implica la nivel local, naţional şi chiar internaţional.
Ovidiu Gherasim, Secretar General al Asociației și tânăr cu rădăcini romaşcane, a oferit liceenilor informaţii cu privire la activitatea acesteia, cât şi asupra oportunităţilor pe care UN Youth Roman Club le oferă tinerilor romaşcani.
În primă fază, perioada de depunere a CV-urilor aferente campaniei de recrutare a fost 10 – 12 februarie, însă aceasta s-a extins până pe data de 2 martie, pentru a oferii un timp de decizie mai îndelungat tinerilor doritori de afirmare.

 

Autor: Cătălin Horoșanu

Facebooklinkedinby feather