În perioada 16-18 decembrie s-a desfăşurat “UN Christmas Groove” – un proiect sub sigla UN Youth Romania -Iasi Branch, aflat la prima ediţie, având ca scop în primă etapă generarea unei vizibilităţi mai bune a UNYAR Iași dar şi  crearea şi menţinerea  unei imagini pozitive a acesteia prin sincronizarea cu spiritul sărbătorilor de iarnă, membrii pregătind un program de colinde prin care au încercat să aducă  în inimile “gazdelor” bucuria şi spiritul Crăciunului.

Cu acest prilej s-a îmbunătăţit imaginea Asociaţiei în rândul posibililor sponsori, parteneri şi colaboratori, aceştia oferindu-şi sprijinul dar şi colaborarea în vederea desfăşurării unor viitoare proiecte. De asemenea emoțiile sărbătorilor de iarnă și tradițiile românești au reamintit tuturor celor implicați de importanța conservarii elementelor cheie din obiceiurile noastre.

În urma acestei acţiuni, unul dintre cele mai importante efecte a fost omogenizarea echipei, creându-se o legătură mai puternică atât între membrii participanți cât și față de restul Organizației, programul fiind susținut și în cadrul ultimei şedințe pe anul 2013.

Printre cei care s-au bucurat să ne primească au fost: Student Travel, TVR Iasi, Rimoldo, Fene Group, Hotel Traian, Rectoratul Universităţii Al. I. Cuza.

Finalitatea acestei activități ne face să încurajăm organizațiile de profil la preluarea ideii, atât pentru latura umană a Proiectului cât și pentru metoda de abordare a potențialelor parteneriate.

Mulțumim tuturor participanților și colaboratorilor noștri!

 

Project Manager –  Mădălina Romașcanu

Facebooklinkedinby feather