Săptămâna aceasta aduce tinerilor din Iași posibilitatea de a participa  la cea de-a șasea ediție a Târgului de Cariere ce revine în forță în 8 și 9 aprilie, cu peste o mie de oportunități de angajare puse la dispoziție de aproximativ 30 de companii.

Cu această ocazie, în cadrul evenimentului ce se desfășoară în  Centrul Palas Iași,  Asociația Tineretul ONU din Romania- Filiala Iasi continuă recrutarea tinerilor interesați de  promovarea şi încurajarea valorilor și activităților ONU. Cei ce doresc să devină membrii Asociației pot afla mai multe informații și să depună CV-urile la standul nostru unde reprezentanții organizației vor oferi răspunsuri la toate întrebările și vor veni în întâmpinarea tuturor celor care găsesc în voluntariat o oportunitate de dezvoltare personală.

Cei ce doresc să se alăture Departamentului de Proiecte a Asociației Tineretul ONU din Romania – Filiala Iasi, trebuie să știe  că au șansa de a concepe, a  elabora, a implementa  și a evalua  proiectele Asociației. De asemenea, vor studia și accesa granturi și vor desfășura  activități de MUN în cadrul Asociației și în afara acesteia. Departamentul Proiecte   este responsabil și de menținerea constantă a activității de Model United Nations în cadrul Asociației Tineretul ONU din România și promovarea conceptului de Model United Nations în rândul tineretului român.

În cadrul departamentului proiecte sunt stabilite următoarele direcții de desfășurare a activității:

1. Direcția Elaborarea, Redactarea și Implementarea Proiectelor

2. Direcția Evaluarea Proiectelor

3. Direcția Model United Nations.

Este binecunoscut faptul că în prezent activitatea de voluntariat prezintă o valoare deosebită pentru potențialii angajatori și a devenit un mod apreciat de a câștiga experiență în domenii variate. Tinerii cu inițiativă  și interesați  de oportunitatea de a face parte  dintr-o echipă entuziastă în cadrul unei organizații nonguvernamentale în plină dezvoltare, sunt așteptați să depună CV-urile la standul nostru de la Târgul de Cariere,  desfășurat în aceste zile în Iași sau pe adresa de e-mail  iasi@unyouth.ro.

Autor: Alexandra Coica

Facebooklinkedinby feather