Proiectele de mentorat au scopul de a îi introduce pe noii voluntari în comunitatea UNYAR, de a învăţa de la membrii cu experientă rolul fiecăruia în departamentul de care aparţine, şi de asemenea, ceea ce implică organizarea unui proiect.

,,Quiz Night’’ a constat într-un concurs de cultură generală.  Organizatorii au încercat o abordare diferita a metodei de  concurs, fiind mai degrabă  o licitaţie a răspunsului corect decât tradiţionalul sistem cu variante de răspuns. Spiritul competitiv a fost cel mai pternic pus în valoare, iscându-se chiar dezbateri aprinse pe seama întrebărilor. Dar cel mai important este că am avut o seara de socializare reuşită, iar toţi am plecat impăcaţi acasă.

,,Treasure Hunt’’ a valorificat în mod deosebit spiritul de echipă, participanţii lucrând împreuna pentru a rezolva ghicitorile şi provocările întâmpinate, ca la final, să găsească comoara. A fost o investiţie de timp foarte bună, o metoda dinamică de cunoaştere a grupului şi a rolului fiecăruia în echipă. Pentru unii, chiar o ocazie de autocunoaştere şi dezvoltare personală.

,,Bonding Time’’  a avut ca scop a crea noi relaţii între membrii, şi a le sedimenta pe cele vechi.  Prin jocuri interactive de cunoaştere organizatorii au reuşit să destindă atmosfera şi să integreze pe toată lumea în grup. A fost o seară lejeră, plină de conversaţii şi ocazii de a impărtăşi sentimente şi păreri. A contribuit mult la coeziunea grupului, şi cu siguranţă efectul său se va vedea în proiectele următoare.

Sperăm să avem şi mai multe proiecte de acest fel în viitor, să sedimentăm şi mai mult relaţiile în interiorul grupului, şi cel mai important, să promovăm în societate şi mai mult valoriile UNYAR.

 

 

 

Facebooklinkedinby feather