Uite că s-au scurs câteva zile de când s-a terminat încă un eveniment reușit organizat de Asociația Tineretul ONU  Filiala Iași – Olimpiada ONU Ediția I.

Echipa se bucură în primul rând că a depășit așteptările participanților cât și a invitaților atât în materie de premii oferite dar și modul de desfășurare a întregului concurs. Mulțumim tuturor susținătorilor acestui proiect și suntem mândri că împreună am reușit să oferim tinerilor șansa de afirmare și expunere a ideilor și viziunilor asupra problemelor sociale.

Pentru cei care nu au reușit să participe la sesiunea de prezentări a proiectelor vă informăm că elevii au abordat teme din domenii precum educația, valori morale, familia și mediul în care locuim, vicii și alte probleme sociale de natură mai personală.

Și pentru că cuvintele transmit mai puțin decât imaginile, mai jos puteți vedea cele mai reprezentative poze din cadrul evenimentului.

1.2

2

3.2

4

5

5

6

7

8

9

10

11

Dacă ochiul dumneavoastră a fost plăcut surprins vă invităm să intrați pe pagina proiectului unde sunt expuse mai multe păreri și fotografii.

De asemenea pe pagina oficiala veți fi mereu informat cu proiectele ce le organizăm și vă invităm cu drag să participați!

 

Autor: Alexandra Coica

Facebooklinkedinby feather