Dacă te numeri printre tinerii care deja se gândesc ce vor să facă în această vară, Asociația Tineretul ONU îți propune să faci loc printre planurile tale la o nouă ediție a Școlii de Vară organizată la București.

Aceasta va avea loc în perioada 21-27 iulie 2014 la Universitatea din București. Subiectul abordat în acest an este “Diplomația în secolul 21”, un subiect ce oferă oportunitate studenților de a vedea dincolo de comportamentul diplomaților profesioniști. Participanții vor putea afla despre evoluția dimplomației de-a lungul timpului, noi protocoale de securitate, tehnici de rezolvare a conflictelor, diferite proceduri în managementul crizelor abordate pe ințelesul tuturor de către profesori universitari, diplomați și experți în domeniu.

Modul de desfășurare a Școlii de Vară va fi unul complementar mediului academic și va avea loc sub forma unor seminarii și workshop-uri grupate în câteva module. Desigur pe lângă munca grea din aceste zile, veți avea parte de un program social dar organizat și acesta într-un stil dimplomatic.

Astfel vă încurajăm călduros să participați la un eveniment interesant alături de oameni importanți. Iar dacă nu v-am convins că merită să participați, vă îndemnăm să accesați site-ul Summer School 2014.

Autor: Alexandra Coica

Facebooklinkedinby feather