Timpul se încălzește ușor și deja simți cum gândul îți zboară la frumoasele amintiri de vară? Te gândești că anul acesta ai vrea să faci ceva mai special? Noi te putem ajuta să-ți creezi povești de vară după care toți prietenii tăi vor suspina să le audă.

   America este un spațiu imens pe acest glob unde cu siguranță îți dorești să ajungi, de ce nu în  această vară? Student Travel îți pune la dispoziție un program interesant și complet alături de consultanți binevoitori, care te vor ghida spre fiecare pas întreprins pentru realizarea celui mai frumos vis al tău.

   Și pentru că nu vrem să ratezi nici un detaliu îți oferim o agendă personalizată, unelte de scris special concepute pentru tine și un tricou ușor de integrat în poze amuzante. Pentru a intra în posesia acestor mici daruri trebuie să contactezi un membru a  Asociației Tineretul ONU din România– Filiala Iași, îți dăm cuponul cu ajutorul căruia susții o cauză socială și mergi direct la sediul Student Travel, unde ai asigurat un loc la târgul de joburi din martie 2014, la Hotel Traian.

Autor: Alexandra Coica

Facebooklinkedinby feather