Pe 19 februarie 2014, membrii Asociaţiei Tineretului ONU din România (UN Youth Association of Romania) – Filiala Iaşi au avut posibilitatea să-şi exercite dreptul de vot, drept prevăzut de art. 22 din Statutul Asociaţiei. Astfel, pe 19 februarie s-au desfăşurat alegerile în urma cărora un nou board a fost ales. Condiţiile de cvorum pentru desfăşurarea adunării la prima convocare au fost îndeplinite, fiind prezenţi 42 de membri din totalul de 44.
Desfăşurarea alegerilor a fost monitorizată de o comisie formată din 6 membri: Ştefan Liviu Stanciu – Preşedinte fondator UNYAR Iaşi, Ştefan Fantu – Director al Departamentului de PR, Theodor Pantilimonescu – membru al Departamentului de Resurse Umane, Drd. Andreea Iancu şi Drd. Grosu Marilena.
Candidaţii au întocmit un plan managerial şi un video de prezentare. Fiecare candidat a avut la dispoziţie 90 de secunde pentru a-şi susţine candidatura. Candidaţii au “luptat” pentru funcţia de președinte, vicepreşedinte, SG TEAM, Cenzor, Director Proiecte, Director Resurse Umane, Director Marketing şi Director Relații Publice.
Preşedinte al Asociaţiei a fost ales Dragoş Ştefănescu cu 41 de voturi pentru şi 1 vot contra. Ovidiu Ştefan Gherasim şi Alexandru Grozavu vor împărţi funcţia de Secretar General, iar cu 34 de voturi pentru şi 7 contra, Mădălina Elena Vieru a fost aleasă în funcţia de vicepreşedinte.
Pentru funcţia de Director Proiecte a candidat Elena Jăscu, care a fost aleasă cu un număr de 34 de voturi pentru şi 8 contra. Noul director al departamentului de Resurse Umane în urma alegerilor a devenit Oana Florina Pădurariu, care a obţinut din totalul de 42 de voturi, 37 de voturi pentru şi 5 contra, iar Director al departamentului de Marketing a fost aleasă Diana Lungu cu 40 de voturi pentru şi 2 contra. Pentru funcţia de Director al departamentului de Relații Publice au candidat Cătălin Horoşanu, care a obţinut 27 de voturi şi Alexandra Coica, care a obţinut 15 voturi din totalul de 42 de voturi. Deşi nu a obţinut funcţia de Director, Alexandra a fost aleasă în funcţia de Deputy în cadrul aceluiaşi departament. Cu unanimitate de voturi, Mădălina Romaşcanu a fost aleasă în funcţia de cenzor.
În cadrul adunării a fost aleasă şi Comisia Alumni 2015-2016, din care fac parte: Ştefan Liviu Stanciu, Ştefan Fantu şi Andreea Louana Popovici. Cei din urmă au fost aleşi cu unanimitate de voturi.
Membrilor noului board le urăm mult succes şi rezultate pe măsura aşteptărilor.

Autor: Nicoleta Cupcea

Facebooklinkedinby feather